Qaiser ilman: Mahu tonton kartun Boboy! ;P | Julia Johari
Booking.com

Qaiser ilman: Mahu tonton kartun Boboy! ;P


Weee~
Nih video semalam 13/11/2012...
Umi dan Walid dia cuti keje...so teman si tecik di rumah...

Sekarang Qaiser ilman dan umur 2 bulan 14 hari...

Aksi terbaru Qaiser ilman?
- Suka sengihhhh ( umi dan walid x buat lawak ok tp dia buleh sengihhhh lama hahahah sengihh ngada hehhe )

- Suka jalan2...dia baru je umur dua bulan...patotnye suka naik stroller kan...tp kejap je dia naik stroller tuh...nak org angkat sbb dia pun nak tgk umi dia soping apa kannnn...hahha semua nak tau budak neh...notty!

-Suka tgk kartun upin dan ipin and boboy! x kelip la mata tuh dan buleh behave duk diam2 sampai umi dia dh hbs masak2 kt dapur tuh kekekke...sampai laaa si qaiser tertido hahahha, harap sgt wpun baru 2 bulan dia boleh belajar pengajaran yg baik dlm kartun yg baik2.

-For sure lah suka bergayaaaaa! Haaa? Tu umi dia punye keje ye...suka gayakan kan si Qaiser ilman dgn koleksi polo baby hahhaha...nk wat cmne dah addicted gan brand tuh ahhaha ;) ( nak hencemkan anak kenalah shopping best2, x gitu heheh)

<<<Dah tgk kan video si Qaiser ilman tgk kartun Boboy? hehhehe nanti update aksi terbaru dia eh, cau cin cauuuuuuu babeh>>>




6 comments:

  1. pandai qaiser ilman tengok boboiboy. tak kelip2 mata die kak ju...insya'Allah, bakal anak yg bijak..ameen..=)

    ReplyDelete
  2. Hehehe comey la Qaiser nie...
    Memang tak berkelip mata dia tengok Boboboi...
    Kak Juju cakap pun dia tak layan, kusyuk punyer pasal...

    ReplyDelete
  3. umi ni kacau jer tau qaiser nk tgk katoon :P

    ReplyDelete
  4. waaa..da pandai tgk boboi lak dy ek...heheh....pasni kalo dy nges..bg tgk boboi je..heheh...

    ReplyDelete
  5. Hihi.comey qaiser ni.kite pun suke brand polo....hehe

    ReplyDelete
  6. comelnyee qaiser..bagus betul dia dah pandai tgk katun..my son dah sethn lebih pun bila pasang katun buat tak heran..apakah??huhuhu

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com