Mood Baru Tercipta Menjelang 9 bulan :) | Julia Johari
Booking.com

Mood Baru Tercipta Menjelang 9 bulan :)

Salam semua para readers bloggers hehhehe ;)
Semua sihat2 x? Cm mana puasa full x setakat neh?
Kalo masih full alhamdulilahhhh, rezeki kan...

With Julia?
Alhamdulilah setakat neh dari awal bulan ramadhan sehingga ke hari ini Allah memudahkan mak buyung neh berpuasa...insyaAllah jika diberi peluang oleh Nya dptlah mak buyung neh berpuasa sehingga sebulan buat pertama kalinya selama neh hidup di muka bumi neh...ehehhe :) aminnnn2..doa2 kan ye.

Mood Baru?
Ape eh lagi neh nak2 dekat deliver neh mcm2 mek julia nih kan...kekke layan je lah kalu u olls x layan x menjadi mood neh kekekke

-Cth huruf yg dh dipotong dari kain jenis felt dari pakcik google-

Mood nak wat reka cipta Baby Hat Name!
Haaaaaaaa...buang tabiat ke apa mek julia pagi2 buto neh kekekke
Yelah sepanjang mengandung neh baru perasan satu benda pun tiada hak cipta sendiri utk si baby nanti...semuanya ready madeeeeeee huwaaaaaaaaaaaaa smpai ati kan mentang2 semua sng nak grab kt pasaran xd satu pun benda yg direka cipta sendiri utk si anak nanti utk kenang2an...dan yg pastinya the original handmade from mother dia sendiri....kekkeke

Ok!
Ingat nanti hari sabtu nih gak nak cari topi lembut kosong baby boy yg lembut....pastu nak jahit nama sulam tampal kt ats topi tuh....Qaiser Ilman catu, Little Qaiser catu, or Little Ilman catu, or Little Boy catu ehehehe tamakkkan...nak wat satu tuh berjaya ke x neh kekeke

Apa yg ptg semangattttttt mesti ada...ehehhe
Nak beli kain jenis felt byk2 (perasan kt wangsa walk ada kain neh) mcm2 kaler pastu nak potong and then jahit ats topi baby....pastu beli butang tomey2 wat aksesori...huwaaaa mesti omeyyyyy my baby boy pakai nanti kuar dari wad ehehhe

So!
Ada masa lagi sebelum raya neh nak laksanakan niat mood baru neh....semangat x hingat sbb naluri keibuan semakin memuncak nak jahit sendiri nama ats topi kesayangan baby hamba neh chewahhhhhhh (muntah darah lah jwb yer kekeke)

So, penat google sana sini cari ilham nak reka cipta neh...jom tgk!
Nih diaa kain jenis felt tuh..cantik kan? Nanti dh ptoong nak jahit sulam pari2 kt tepi2 tuh, kalo boleh se comel yg mungkin ehhehe

Butang purple yg sgt santek...munga2 neh sesuai utkk bb girl jek....kalo baby boy nak cari lady bird or haiwan yg tomey2lah kekeke...sulam tampal kan senang.. :)

Neh sulam tangan........huwaaa simple sgt kan....prefer jenis kain felt nampak da boom sikit nak pakai...sebatu dh nampak nama baby ahahhaha ;P

Knitting????? Dont ask me ok....zero about that! But nampak sweet gak kan...ahahhahha so soryy mek buyung neh bukan jenis penyabor nak knitting bagai...nak kan penghasilan yg singkat dan penting sekali lain dair yg lain :D

Alrighttttttt....kalo buleh nak hasilkan kain felt jenis ceria cm neh ats my baby hat nanti....ehehhehhe tomeyyyyy ooo...tp bukan nama si maria hokey....neh cth dari pakcik google tlg carikan ...ehehhhe creative and looks so cheerfull baby hat boy! yebaaaaaaaaaaaaaa :)

<<<Pejam celik pejam celik, just tinggal 6 hari je lagi nak keje kt opis neh...nak selesaikan kerja2 pe yg patut pastu start hari sabtu minggu depan dh buleh cuti sehebat yg mungkin until deliver and pantang day for 2 month...huhuhu can't waitlah! lalallalallallallallala>>>

5 comments:

  1. hehehe semangat nya mama juju ni.rara pon kalau puasa penuh tahun ni mmg rekod lah.sebelum ni x penah.hee

    ReplyDelete
  2. bestnya dpt puasa penuh..aeen dpt la seminggu lebih je puasa...sebab keadaan diri x mengizinkan...time2 ujung ni lak perot kerap sakit...pas 2 muntah2...huhuhu....

    ReplyDelete
  3. buat kat baby kita satu yer.. please!!!hehe

    ReplyDelete
  4. jeles dpt puasa penuh.kite xdpt pn...

    Rajinnya.nnti share hasilnya k....

    ReplyDelete
  5. kretip...aty baru nak buat tuk abc anak...:)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com