Video Scan Permata Hati, SubhanAllah! | Julia Johari
Booking.com

Video Scan Permata Hati, SubhanAllah!

:: Video Pergerakkan Bayi With Julia dan disusuli gambar scan baby, perkongsian kegembiraan With Julia dan walidnya bersama-sama dengan geng blogger :) Sila click full skrin YouTube diatas ye jika hendak lihat pergerakan yang lebih jelas, TQ ::

Syukurrrr, Alhamdulilahhhh....Maha suci mu Ya Allah :)
Buat pertama kalinya With Julia dan walidnya dapat menatap video scan baby kami di Klinik Fauziah, Jalan Ampang, Kuala Lumpur 
pada
07072012
oleh Sonografer
Dr. Jezzlyn (chinese lady)
Total: RM100 plus CD include video dan picture scan detail baby :D

Detail Baby:
Berat: 1.8 kg Normal ikut minggu
Air Ketuban: Normal
Panjang: Normal

Perasaan? Speechless!!!!! ;D Hanya mampu mengucapkan syukur alhamdulilah...

Sesiapa pun yang akan bergelar ibu dan bapa pasti ternanti2 bagaimana bayi mereka di dalam kandungan rahim ibunya bukan?...

Dr. Jezzlyn seorang yang sangat peramah...disambut dengan senyuman di pintu masuk membuatkan kami terasa tenang dan damai walaupun dalam hati penuh dengan rasa gelora dan berdebar.

Pada awalnya Mr.Abie (walid baby) diam tanpa berkata2...seolah2 tidak sabar untuk melihat pergerakan sebenar baby 3D/4D yang akan dijalankan sebentar lagi...
Uminya? Sebelum melangkah masuk ke Klinik berkenaan dah pujuk baby supaya memberi kerjasama kepada umi dan walidnya untuk menunjukkan wajahnya dan pergerakkannya...

Ternyata ia tidak sia-sia...Allah perkenankanNya...MasyaAllah.
Walidnya mengucapkan syukur dan pabila uminya melihat wajah walidnya, air mata gembira sudah membasahi pipi seorang wajah yang akan bergelar bapa. 
^_______________^

Anda semua sudah lihat video dan picturenya bukan?
Itulah Permata Hati kami yang akan lahir dalam 2 bulan lagi, insyaAllah :D

<<<Setiap hari air mata bercucuran menatap video bayi With Julia, terasa besarnya kuasa Allah menjadikan kita semua, Ya Allah! Ampunkan dosa2 kami dan dosa2 bayi kami sejak didalam kandungan ibunya, moga di pelihara di dunia dan diakhirat, insyaAllah :)>>>





12 comments:

  1. waa.. dah pergi scan.. saya teragak-agak lagi nak g scan -3d.. ari tu scan biasa tak nampak gender lagi.. ni dah nak masuk 7 bulan.. semoga semua selamat dah sihat..

    ReplyDelete
  2. rara pon buat kat situ ritu.hhehehe sonok kan.rara rasa mcm nk scan ag lah.

    ReplyDelete
  3. sy pun scan ngan dr.jezz gak ri tu.. best sangat coz dia pandai pujuk baby.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Pn fifiy: yup scan ehehhe scan jgn x scan tau...

    rara: tmpt tuh famous kan...ramai ibu2 g tempat tuh sbb servis dia terbaik :)

    moon: yes dr. jezz mmg pandai pujuk baby...seronok rasa dia pujuk baby suh tunjuk muka lagi ehehhe :)

    ReplyDelete
  5. Subhanallah, tentunya ju n hubby x sabar menanti detik kelahirannya nanti :-)

    ReplyDelete
  6. Along: puan :) Tahniah utk puan jua...Allah menggantikan rahmat dan kemuliaan pada puan semula...masyaAllah, juju doakan semoga puan juga selamat menanti kelahirannya...aminnnnnnn :)

    ReplyDelete
  7. subhanallah, alhamdulilah..

    seronokan.. mesti senyum sorang2 kn.. hihi

    saya pun nk scan skali lagi la.. grtu dh buat tp nk buat lagi tapi dh 32w.. nampak ke..?

    ReplyDelete
  8. hayati: alhamdulilah...taw xper setiap ari neh lah video julia tatap...ju pun scan sabtu lepas 31 minggu 5 hari...nampak jelas jantinanya melalui 3D/4D scan dear...kalu hayati nak scan lagi sekali lagi best...tp bg ju dh tersangat puas hati...cukup hanya skali dan akan jd tatapan setiap ari :)

    ReplyDelete
  9. Akak nak scan jugak la... Mesti nampak ekor cacing... hehehehe... Belum tengok video tu perut akak dah ngilu.. adehh...

    Semuanya sihat2 je kan Ju..? Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  10. cik azz: ahahhah kak azz mmg suka wat lawak ehehhe...cer akak scan mana tau nampak apa2 ke kan kekkeke...

    Semua sihat2 kak azz...syukur alhamdulilahhh :)

    ReplyDelete
  11. terima kasih banyak atas testimonial ye , boleh refer www.3d-4d-scan-malaysia.com atau www.bayi-ibu.com/3d-4d-scan-malaysia untuk latest package ye ... kalau tidak jumpa muka baby FREE , jantina tak nampak free untuk 22minggu keatas , REFUND kalau jantina salah .. guarantee services ye ... 5d scan>> HDlive juga available di ampang , boleh refer kat facebook untuk latest update sonographer bertugas termasuk miss jezzlyn, miss celynn, miss shanice , miss ada , miss irene di facebook >> https://goo.gl/53vyFG ... cuba klik link ni ye.. sebarang masalah semasa booking online sila sms 0176202933/0164383366 (SMS sahaja) , book sahaja bayar semua lepas scan.

    ReplyDelete
  12. terima kasih banyak atas testimonial ye , boleh refer www.3d-4d-scan-malaysia.com atau www.bayi-ibu.com/3d-4d-scan-malaysia untuk latest package ye ... kalau tidak jumpa muka baby FREE , jantina tak nampak free untuk 22minggu keatas , REFUND kalau jantina salah .. guarantee services ye ... 5d scan>> HDlive juga available di ampang , boleh refer kat facebook untuk latest update sonographer bertugas termasuk miss jezzlyn, miss celynn, miss shanice , miss ada , miss irene di facebook >> https://goo.gl/53vyFG ... cuba klik link ni ye.. sebarang masalah semasa booking online sila sms 0176202933/0164383366 (SMS sahaja) , book sahaja bayar semua lepas scan.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com