Pregnancy Music ;)

by - Monday, June 18, 2012





Was so nice music!!! weeee baby juju suka sgt dgr lagu terakhir neh... sekarang umur dia baru 29 minggu...so, so, so relaxxxx... :D

<<<Suka google about pregnancy music today....so moga terhibur ye>>>

You May Also Like

6 Komen Sini [Click]

  1. hehehe.. music untuk ibu mengandung pon ade ek... maybe baby dalam perot tu ngah berjoget2 kn :)

    ReplyDelete
  2. owh mcm tu eh.boleh lah dgr nt.hee

    ReplyDelete
  3. taufiq and rara: ehhehe nak jd ibu to be kena byk tambah pengetahuan tau...so kena byk google sana sini utk dpt kan yg terbaik utk hiburkan baby dan diri ibu itu sendiri...baru sama2 dpt manafaat :) semoga papa to be soon and mama to be soon mendapat kebaikan darinya

    ReplyDelete
  4. Muzik dari Kitaro pun best jugak.. Akak suka muzik dia... dan muzik yang ada piano2 ni... Best sangat dengar, kan..?

    Lagi best kalau kita sendiri yang pandai main piano tu.. huhuhu..

    ReplyDelete
  5. kak azz: ehehhe a'ah muzik2 kitaro pun sonok...relax je minda kan...kalu kita main sendiri cm ne lah gamak yer bunyi ek..takut bb dlm pewot nangis tanpa suara lah jawab yer ehehhehe ;P

    ReplyDelete
  6. Collection of the best ringtone of 2018
    Hi
    I would like to mention you are the best quality iphone ringtone by 2018. All phones can set ringtone for iphone totally free. Ringtones fun. Ringtones are attractive. There are many other interesting ringtones and in particular you can refer to 5 iPhone ring tones below:

    Kidu – Malayalam ringtone
    Kaise Mujhe ringtone
    Iphone 6 Plus ringtone
    Ra One – Chammak Challo ringtone
    Ishq Shava ringtone

    Free quality ringtones for people around the world. I need your comment to help me improve my ringtone. You can visit my home page to reference and install more ringtones here: https://ringtonedownload.in/

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

FOLLOWER