Bye 2011, Hi 2012 ~ ♥♥ | Julia Johari
Booking.com

Bye 2011, Hi 2012 ~ ♥♥


Last Friday 2011!
Sepatutnya cerita ttg alkisah holiday trip ke Penang today but tunda dahulu (maaf ya)...
It's becoz ada sesuatu perkara yg lbh ptg With Julia sembunyikan selama 4 hari termasuk ari ini, hari Jumaat.

Apakah ia? Mcm mana With Julia nak gambarkan disini ya....
Terlalu byk emosi yg hendak diluahkan disini...tp bagaimana hendak digambarkan melalui blog???

Mungkin hanya dalam hati ini sahaja yg tahu utk diceritakan kepada sang organ2 yg lain...kenapa ya? Kenapa daku tidak dapat meluahkan rasa tersebut...
Bukan utk tujuan menyakiti hati sesiapa, bukan tujuan utk bermegah, bukan tujuan utk menunjuk-nunjuk jauh sekali utk berbangga pada diri sendiri yg belum tentu pengakhirannya dimana bukan?

Akan tetapi, perasaan ini kalau boleh satu dunia hendak daku kongsikan bersama...
Tujuan utk beri semangat kepada yg lain utk teruskan berdoa, berdoa, berdoa berdoa, berdoa, berdoa, berdoa, berdoa, berdoa, berdoa, berdoa, berdoa, berdoa, berdoa, berdoa...

YA BERDOA DAN BERTAWAKAL !
Itu jalan mujarab setelah berusaha baru doa kita diperkenankan...
Maaf, mungkin pintu hati ini akan terbuka utk diceritakan pada tahun baru...ya tahun baru 2012 yg memberi rezeki kepada kita semua...

Biarlah rahsia With Julia simpan buat 2, 3 hari ini. Nanti With Julia sudah bersedia, With Julia akan kongsikan bersama ya :)
Hanya Allah yang Maha Mengetahuinya...
Oleh itu, With Julia ingin menyusun jari memohon minta ampun dan maaf kepada para blogger semua dan silent reader ya sepanjang kita berdiskusi disini...
Moga kita semua dapat tanamkan azam baru yg lebih diimplimentasikan pada tahun hadapan...insyaAllah... :D

<<<Memory Tahun 2011, membawa banyak kenangan manis, syukur Ya Allah! Moga Tahun 2012 lebih membawa barakah kepada semua manusia, Bye-bye Tahun 2011, Selamat Datang Tahun Baru 2012>>> 

2 comments:

  1. Mudah-mudahan tahun 2012 menjadikan kita lebih matang dan lebih pasrah menerima setiap dugaan dan cabaran hidup..

    Akakpun minta maaf jugak jika ada entry yang buat Julia atau blogger lain tercuit hati..

    Mana la tau kan, kita buat cerita pasal diri kita, tapi dalam masa yg sama, ada pulak orang lain yang terasa.. huhu..

    Macam dapat tangkap je apa rahsia Julia tu.. Kalau betul, tahniah dan alhamdulillah... ;)

    ReplyDelete
  2. Kak Azz: ehehhe akak mmg pandai lah bab bau2 nih ehehhe nanti tggu entry seterusnya ya...harap Allah beri kekuatan pada ju utk berkongsinya...lagi sekali bukan tujuan utk menunjuk2...sbb tuh ju ambil masa utk nilai diri sendiri adakah ia perlu atau tidak utk dihebahkan...

    Kak azz, sama2 ye kak...moga tahun baru ini lebih bermakna dan lebih memberi kekuatan utk kita lebih mengenali Allah SWT, maha pencipta seluruh alam...aminnnnnnn :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com