Budak degil still datang ofis :( | Julia Johari
Booking.com

Budak degil still datang ofis :(

By right now, sepatutnya today ju terpaksa MC sehari sebab doktor paksa untuk ambil cuti sbb sistem dalaman badan mmg x OKEY!...ada virus infection (doktor explain)...x tahu mana dapat dia hinggap kt badan julia nih....

Mesti u all confius apa yg x ok tuh? Yelah my apparence menunjukkan okey...tp dalam badan penuh dengan bahang panas yang x habis2 (Bad fever)....dengan bengkak di gusi masih belum berakhir...& beserta dengan cirit birit dengan bau ubat sahaja (so soryy geng for the words) Owhhhhhhh so disgusting !!!!! ;(

You all boleh bygkan x apabila start berjalan je rasa otak dalam kepala bergoyang2 ke atas dan ke bawah, pening yg teramat sgt2 mcm nak pitammm...perghhhh! Siapa yg rasa tau lah cm ner...kes akibat x ikut nasihat doktor n x mkn ubat secara tetap...

Dugaan Allah ini sungguh ku x sangka sbb diri sendiri tidak mampu tanggung seorang diri.
My temperature body menunjukkan turun dan naik....pagi ok...tengahari sampai petang siap mencanak naikkkk suhu badan...jalan pun dah longlai kiri kanan...sampai ada org tegur kt tgh jln With Julia jalan x berapa balance....huhuhu...

Ok, start tomorrow With Julia kna gak MC rehat cukup2...treatment badan elok dgn ubat2 yg mengantok yg perlu ditelan sebanyak 3 kali sehari...
Awfull!!! semua ubat tuh ibarat drug yg boleh buat With Julia sekali lagi hanyut diatas katil...

So, atas pesanan doktor yg garang tuh semalam dan hubby yg resah gelisah tgk mek julia nih degil nak datang kerja gak kenalah amik cuti sehari esok
(bkn nak angkat bakul okey, tp prinsip mmg x suka ponteng kerja dari dulu...)

Okey gengs blogger, i got to go....plzz doakan julia cepat sembuh dari sikit dugaan allah ini dan dapat berblogging seperti biasa...With Julia sayang semua geng2 blogger...
Aminnnnnnnn

3 comments:

  1. Sekarang ni memang musim demam... hari tu masa kat Nilai, akak sakit tekak dan batuk sampai seminggu.. Dan seminggu tu jugak akak dok minum air rendaman nasi.. Semua orang dok perli2 je kata minum ubat tradisional.. huhuhu..

    Skang ni alhamdulillah, dah semakin beransur pulih.. Dan moga Julia pun cepat sembuh yaa... Banyakkan minum air suam.. :-)

    ReplyDelete
  2. ala siannya julia..patutla semlm senyap je ye..biasanya byk cite...get well soon ok!

    ReplyDelete
  3. Cik Azz: Tq so much dear...MC gak semalam...kira 2 hari...x tahan kesan ubat pening dan perot berbunyi angin x hbs2...today 4hb dh dtg kerja...Alhamdulilah...hari jumaat penyembuh penyakit...wahh byk betul petua2 akak...ok nanti julia nak ikut...tq dearr :D

    Kak Sya: Tq so much sis sya, yup mek julia mmg jenis suka ckp tetiba minggu nih senyap sbb sakit sis...itu yg mcm x bermaya jek...now alhamdulilah sis...Allah bg balik nikmat sihat tuh...syukur sgt2... :D

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com