Perkahwinan Tanpa C.I.N.T.A | Julia Johari
Booking.com

Perkahwinan Tanpa C.I.N.T.A

Semua blogger pastinya hari ini akan menceritakan ttg pengalaman Berhari Raya Haji bukan???
Yup semua ada agenda masing2...tp agenda entry With Julia kali ini bukan nak cerita pasal perayaan hari raya haji bersama keluarga tercinta, pastinya semua raya best bukan...

So, straight to the point yg menjadi minat With Julia pagi ini ialah tentang isu

-Perkahwinan Tanpa C.I.N.T.A-

Why? Anythings Wrong? Nape beb?
Hahahaha cuma cuti baru ini masih terpikir ada ke lagi sindrom berkahwin tanpa cinta zaman kini? YA, zaman sekarang ini lah...jom pk jom...jom pk jom ehehhe

Bila melihat dari mata hati, mendengar pengalaman masa hari raya haji baru2 ini from my MIL & FIL yg berkahwin Tanpa Cinta...
Perghhh! Best ke kahwin cm tuh je tanpa keywords cintan tuh???

Ermmm tp tgk dari keadaan mereka until now mmg lagi romantik dari pasangan2 lain yg bercintan cintun smpi ikrar nak mati sama2...ahahhaha lawak2...tp itu mmg realiti kan...
So, With Julia pepagi nih suka sgt google kt You tube nak cari bukti kukuh kan (ehehhe suka kalo dpt job CSI nih, x tido pun x per janji dpt bukti :P)

Jom Tgk!

Perkahwinan Tanpa Cinta PART 1/2

Perkahwinan Tanpa Cinta PART 2/2


<<< Bg With Julia CINTA kerana Allah adalah Abadi>>>
Situ, sana, sini....Jumpa lagi esok :)

4 comments:

  1. zaman skrg janggal kot...tp apa pun xde yg mustahil kan..parents k.sya pun kawin tanpa cinta dan tak kenal satu sama lain...tp ALhamdulillah kekal bahagia...

    ReplyDelete
  2. betul ckp kak sya...ehehhe cm ner lah diorg leh kawin ek x kenal satu sama lain....ish2 kalo zaman sekarang susah kot sbb mcm2 ada kekkeke...emmm kalau ada pun mesti janggal je dgr kan kak sya :) wahh parents kak sya pun sama erk...mesti best dgr diorg citer pengalaman. :D

    ReplyDelete
  3. salam...

    cinta dan meyintai perlu dalam mendirikan rumahtangga..tanpa semua tu pasti akan jadi masalah..[ contoh kes2 kahwin paksa...pasti rumahtangga bergolak..]

    ReplyDelete
  4. Zaman mak abah akak dulu takde cintan cintun pon..

    Bahagia jugak.. :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com