@ Pantai Kemasik & Pantai Teluk Bidara, Terengganu. | Julia Johari
Booking.com

@ Pantai Kemasik & Pantai Teluk Bidara, Terengganu.

Mesti korang tertanya-tanya kan ada apa sgt kat sana tuh yag korang nak pergi sesangat ahahhaha...

Pic2 dibawah nih semua persinggahan holiday masa nak balik umah atok belah suami kt Dungun Terengganu last week. So, hasil dari intipan kami sepanjang perjalanan dari KL- Terengganu banyak tmpt2 indah yg perlu diterokai oleh mata kita sendiri...betapa seronok yer hidup sebagai seorang pengembara kan....Jap tetiba lak angan2 ceh!

So, apa pun korang enjoy tgk pic kami2 kt bawah nih yup...pantang ada cuti jek hilang dah pi merayap mana2...apa yg ptg hargai masa dgn orang yg kita sayang...x kiralah atok nenek ke, buah hati ke (sah dulu baru ajak jln2 satu msia yup, pesanan With Julia), anak saudara ke, mak saudara ke, bos ke? haishhhhh salah2 ahahhahah terlebih sudahhh....

Okey sebelum melalut lebih2 takot korang bosan ngan mek With Julia yg emosi x berapa betul sgt ari nih....baik korang layan pic kami2....zassssssss...

Tempat persinggahan tgk pantai2 yg best!

Awal pagi sabtu dah berlepas...kekkekke x sabor betul nak berjalan gamak yer kan ahahha

 With Julia with my beloved hubby (abaikan lengan yg demok tuh yeee, baju x cukup bidang jd cm tuh lah ahahha) and with my adik ipar aman.

Let go to theeeee Zooooo....opsss to Terengganuuu yehaaaaaaaa!


 Ok peace penting k tanda dah sampai...perghhhhhhhh best dapat tatap pantai...cantikkkkkkkk

 V6 - My hubby car...kalo ternampak kt ofis my hubby amik bukan dia driver ok...itu dia punya kete betul kakkakakka....maklumlah ramai driver ofis pakai kete cm nih sekarang....what ever ehehhehe

 Angin yg menderu-deru masuk dari hidung ke dalam badan perghhhhhhh nyaman sekali tokkkkkkkk
Speechless!
 Cantikkan ada bot2 nelayan...wpun pantai yer tidak dibenarkan mandi sbb ombak di pantai timur kuat tp With Julia tetap mandi peluh...kakkaka sbb panas...kan nama kt pantai ahhahaha

 Ombak besar sudah mariiiiiiii...lariiiiiii balik jommm....(hubby kater sudah2 ler tuh, suka sgt pantai lupa dah nak balik ahhahahha ..well With Julia nih jenis nature lover nak wat cmner kan)

 Muka macam udang bakor....tp besttttttttttttt

 Ok, let take a photo together2...ahahha gedik + nyampah you = kekkeke

 Haaaaa perjalanan seterusnya adalahhhhhh.......tgk sendiri ye....Dungun Oh Dungun!
Umah atok suami...here i come...
 Alangkah best x jem cm ni...sonok...

 Haaa nih kt Pantai Tjg Bidara Dungun Terengganu....kira pantai paling kuat dgn anginnya dan amat mendamaikan....sebelum smpi umah atok lepak dulu kt kaki bukit nak tgk satu pantaiiiiiiii..weeeeeeeeee

 Hai...nak posing gak ka? ahhaha dua beradik...sama tp x serupa kekkeke
Jgn Mara haaaa

 Muker dgn tanda tanya "Ko ada?" ahhahahahha

 Aman....budak baik...


Okey, lastly byk pic kt pantai diamik termasuk dlm terowong gua pun ada...ahahha tp nih je lah yg larat nak upload...hope kalau korang nak menuju ke Dungun jgn lupa singgah dua pantai berkenaannnn....
Best yokkkkkkkk!
Daaaaaaaa

4 comments:

  1. wow tenangnya tgk laut..ingatkan tg bidara tu kat melaka jer upenya kat pantai timur pun ade gak...ble la na sampai sana... hehehe

    ReplyDelete
  2. a'ah puan kt sana pun ada...tp nama sama kan. tg bidara nih kt dungun Terengganu...laut dia x leh mandi...so tgk sambil layan kedamaian ciptaan tuhan...puan pun sukakan laut kan...ehhehe

    ReplyDelete
  3. hope 1 day tercapai niat nak ke ganu... :)

    ReplyDelete
  4. salam sis Jue,.

    happy ek g pantai,.same la kite,.nature lover,.hiks,.

    ermm,alang2 dh ade gmbr view semacam itu,meh la try luck join my 1 st contest,.ade kt blog,.singgah ek,.

    btw,semoga sis Julia cepat2 sembuh dr sakit gusi tu ye,.hehe,.salam,.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com