Kedai 1Malaysia | Julia Johari
Booking.com

Kedai 1Malaysia



"Den nok tanyo ket ko nih Dollah, ko percayo ko ket Kedai 1Malaysia nih Dollah?"

Haaa, pasti ramai yg akan bertanyakan soalan ini bukan???
Eh Ko Percayo? Hahaha tetiba cakap orang nogori pulak...Jokes only.
Mesti ramai diantara kita belum lagi pernah menjamu selera di Kedai 1Malaysia bukan???
Ermmm ramai yang tertanya-tanya apakah keistimewaan yang ada di Kedai 1Malaysia???
Ramai orang kata murah dan jimat??? Yeker?

Okey, sebab itulah With Julia hari ini nak share info yang sahih mengenai konsep terbaru Kedai 1Malaysia ni...

Maklumlah setiap hari kita mendengar tentang berita dan wawancara mengenai keistimewaan yang diperolehi di kedai berkenaan...

So, apa lagi jom kita tgk butiran menu dan lokasi tempat anda bermastautin, mana tahu dekat tuh bolehlah ke Kedai berkenaan... Ayuh!

Sila Clik:

2 comments:

  1. setakat ni aku lom sempat lagi g mane2 kedai satu malaysia tu sis.. dengar cter memang murah giler kn

    ReplyDelete
  2. itulah...belum berkesempatan lagi nak menjengah restoren 1malaysia tuh pun...cari info utk persediaan kalo ada free nak g gak nanti...ehhehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com