Dreaming Pulau Kapal Layar Mewah! | Julia Johari
Booking.com

Dreaming Pulau Kapal Layar Mewah!

Bayangkan percutian di atas sebuah kapal layar mewah. Sekarang bayangkan pula percutian disebuah pulau indah di kawasan tropika. Kedua-duanya ialah satu percutian yang sememangnya di idam-idamkan.
Hebat bukan? Pernahkah you all terfikir untuk menggabungkan kedua-duanya sekali?
Bagi With Julia? Hanya mampu tersenyum....sudah tentu hanya khayalan je lah kalau nak duk atas tuh ekkekke....
Jom tgk!


Sebuah kapal layar telah direka seperti pulau tropika dan mempunyai gunung berapi di atas kapal tersebut. Kapal seluas 295 kaki per segi yang dapat memuatkan 10 penumpang dan pemandangannya adalah ilham dari pada pulau-pulau di Caribean, lautan india dan Polinesia adalah hasil rekaan oleh British boat builders Yacht Island Design. Di dalam gunung berapi yang besar, yang menjulang tinggi adalah sebuah panggung wayang, perpustakaan, bilik permainan, gimnasium, spa dan suite VIP.

Menurut laporan, harga untuk kapal layar tersebut masih belum ditetapkan. Yang pasti ianya hanya mampu disertai dan dinikmati oleh golongan kaya raya sahaja. Kita yang xmampu hanya mampu tengok saja la..hahaha


<<<With Julia terfikir...ermmm lama2 mesti boring gak duk lama2 atas kapal tuh kan...dah lah With Julia nih jenis mudah bosan dengan sesuatu tempat...kalau holiday mesti sehari je kt tempat pelancongan...apatah pula nak duk setempat cm kapal nih ehheheh tp mmg marvelos kan tgk!....
Layankan ajer....ahhahhaa :P angan2 jek>>>

3 comments:

  1. seronoknya kalau angn2 tu jd kenyataan suatu hari nanti kan ju...

    ReplyDelete
  2. itulah puan...semalam termimpikan kapal cruise...so goggle wujud rupa yer kapal mewah ala2 cm tuh puan ..hahhaha lawak pun ada. Tp best kalu dpt peluang nk tgk betul2...x naik pun x pelah ehhehe ;P

    ReplyDelete
  3. perrrrrghhhh adakah ini hanya animasi atau real ni.....xnampak mcm real...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com