Menjamu mata di IKEA... | Julia Johari
Booking.com

Menjamu mata di IKEA...

Salam semua...apa kbr semua para blogger dan silent reader out there?...
With Julia doakan agar anda semua gembira dan sihat selalu...amin...

Okey, tajuk entry kali ini berkisarkan tentang 'Menjamu Mata di IKEA'
Haaaa, lama bebenar With Julia & En.Abbie x ke sana...dulu2 suka beli barang2 utk umah mak ayah atau kawan2 yg nak kahwin....tp sekarang sejak dah ada umah nih bertambah seronok lak nak pi shopping barang2 umah...ehehhe.

Sekarang With Julia baru tahu nikmatnya jalan2 shoping beli barang umah sendiri....boleh dikira semuanya nak belilah...tp With Julia suka survey dulu byk2 tmpt and then baru buat keputusan gan En. Abbie.

Barulah nama yer perbelanjaan berhemah....x gitu En Abbie???
So, utk tatapan semua blogger, With Julia kali nih suka amik picture time shopping...coz suka sharing some new input about Shopping...ahahha
(With Julia nih kaki shopping tahap hard core, tp leh dikawal lagi lah ehhehe :P)

Jom jalan2.... :D

 Here We Are! Tadaaaaaaaa ahahha...lama x ziarah IKEA...windu bangat! eheh

 Ramai betul org dr dulu smpai sekarang....

 See! With Julia kalau balik x sah kalau x bawak hasil barang2 shopping, kali nih pertama kali beli sikit2 barang2 peralatan dapur....nasib baik En Abbie sporting & cool...love u so much! ahahha

 Curve!...nice building...:)

 Barang2 household byk kt sini...best keje jeling2, telik2, tenung2 ahahha survey time! yahuuu :)

 Salute lah! coz With Julia mmg suka sgt garden concepts...so masa nak lintas jln pi IKEA lalu lah garden tomey nih...rasa mcm dok kt luar negara je deso garden dia...cantik sgt...dan bersih :)

 Wauu! Mahal...yelah kualiti dia kan...tp mission With Julia bukan nak tgk set katil...tp nak cari2 brg peralatan dapur( ahhaha angan2 nak belajar masak smpi pandai) kih3x...will see mission With Julia :P

 Ok...di sebabkan my dear nak beli anak kunci umah yg baru kami singgah disini sebelah gan IKEA ye shoplets...besarrrrrrrr...semua ada..dari sekecil2 skru smpai ke besar2 perkakas umah...harga?
Berpatutan gaklah tgk brand...paham2 jelah kan.

 Masa nak lalu balik kt The Curve'...we all jumpa K-POP Talent Show....
Ramai betul teenager2 kt sana yg hendak mencuba nasib sebagai penyanyi...wauu diharap anda semua dpt mengisi masa lapang dgn berguna ye...(pesan akakkkk With Julia, Think Smart For Ur Future Undertaking :))


At last...
we all balik dgn happy yer...dpt gak mission will be possible...
Nanti With Julia masukkan entry seterusnya pasal Kad Kahwin dan Banner ye (19 days to go) chaiyok3....

To Be Continue....peaceeee!!!
Wasalam WBT.

6 comments:

  1. Sy pun da lame xg IKEA...mcm2 ade kan..

    ReplyDelete
  2. bestnye kak ju n future husbe...go kak ju Go!!!;))

    ReplyDelete
  3. syoknye... bershopping di IKEA! 'aku blom pernah pergi lagi kesana...'


    blog julia tersenarai dalam list terjah bersama myobw...

    ReplyDelete
  4. Along: ehhe yup mcm2 ada puan...:D
    CtZu: Tq dik ct :)aktiviti masa lapang...shopping and jln2...ehehhe
    Blogtube: nanti g lah singgah IKEA...besttt...tq ye add blog julia..really appritiate it very much :)

    ReplyDelete
  5. best tol die sopping ek....mmg bersemangat waja nk hias umah baru........sukernyerrrr;D

    alaaaaaa....patutnyer ikut kak jue masa neh....ada kpop talent...ermmmm br nk tunjukkan bakat....kekekekeke :p

    ReplyDelete
  6. ehehhe mmg best window shoping je byk dik ehehe...a'ah ada kpop lak situ..semua nak tiru cm korean2 kpop kih2 (kak jue hanya mampu tersenyum) harap diorg happy...:)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com