Honeymoon Choices ^.........^ V | Julia Johari
Booking.com

Honeymoon Choices ^.........^ V

Ngeeee.... ^..........^ V
Ehehhe taw sebab apa senyum besar???
Kihkihkih sebab En Abg dah bagi 4 pilihan utk g honeymoon...hooreyyyy!!!...
So, daripada 4.... pilih 3 tmpt yang dicadangkan...
Mcm kuiz exam lak kan pilih2 nih...kalu boleh nak keempat2 gak ahhaha(tamak betol ;P)
So, pilihan tersebut adalah....
Jeng..jeng..jeng
v
v
v
v
v
Pilihan Pertama
Yey!!!! ahahha tau sebab apa...sebab With Julia nih suka tmpt2 rekreasi...selalu yer org g honeymoon pi tmpt2 romantik dan sunyi sepi jek...tp taste With Julia nih sukakan tempat yg ramai org so x boring sgt...so ini baru pilihan kan...tp With Julia mmg rancang nak pi honeymoon dalam Malaysia je dulu coz nak dekat bulan ramadhan kan...so kalau jauh2 tuh nanti hujung tahun kan ada lagi...leh simpan duit kan!
So, With Julia rasa dah berkenan gan theme park nih berdasarkan tgk pic2 dlm web dia...
Jom saksikan accomodation dia...

Coco Beach
 Wave Pool (The Largest in Malaysia)

 Kids Slide

Tree Top Hill Slides : 6 Lane Racer (The longest in Malaysia) 
 F&B Outlets
Penguin Express

 Cabana

 Caribbean Coffee House


Caribbean Bay Suites...
Best yer....nak tempah sinilah...mesti best cam ala-ala resort gitu..chewahhh!

Studio Suite
@

 Deluxe Suite
@

Family Suite

Alright...dah puas tgk pic kat Gambang Theme Park...so jom kita beralih kepada

Pilihan Kedua....

Weeeeeee...best gak...kira semua yer about theme park honeymoon...ahahha cm budak2 kan rasa...ntahlah suka kan percutian yg aktif dan best!....jiwang2 hujung tahun lah kot...nak pi pulau2 kt malaysia nih...
Scroll lagi jom tgk pic...







Puas kan tgk??? Theme park nih dlm hutan so mmg With Julia suka kehijauan panorama hutan...So pic2 nih semua dlm web...mmg terbaik lah cuti2 Malaysia...

Pilihan Ketiga ialah.....

Tenangggg.....i'm speechless!



Best yer tgk coral fish nih....nak belajar scuba diving lah...ehehhe

Best kan....Pulau Perhentian is the best place...rasa nak g je...ehhehe 3 pilihan kan...ahahhaa ada kebarangkalian masuk carta nih...

Okey...
Pilihan keempat ialah....
Ada apa erkk...jom scroll lagi kt bawah...





Cantikkan Fraser Hill...tempat nih nostalgia sungguh...masa kecik With Julia dulu penah dtg...bila dan besar lama betul x ingat cm ner dah rupa Fraser Hill....ok tempat nih utk menenangkan jiwa dari kesesakan kota mmg mantap! jauh dari segala mcm perkara yg kusut setelah menatap pic2 diatas....

Alright...pilihan yg ada diatas ada empat...
So...para blogger semua suka pilihan yg mana...
3 dari empat tau...ehehhe pening With Julia nak pilih...
U all tlg pilihkan...plzzzzzzzzzzzzz

<<<Tinggal 5 hari je lagi...ari Khamis nih With Julia Off kerja selama 2 minggu lebih...so myb after this lagi satu entry sebelum kahwin akan publish x lama lagi...
Stay Tune Buddy!!!>>>

5 comments:

  1. waaahhhhh..nice places to visit...

    ReplyDelete
  2. best sume best esp theme park
    p/s:http://thegirlwhothinktoomuch.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. pulau perhentian!!!
    sbb kampung mar kat besut hehe, tp tak pernah smpai kesana juga..joom g sama2 haha..

    ReplyDelete
  4. Hmmm.. bez bez bez.. Nak g melancong kat pulau gk la.. leh tenangkan fikiran.. he3..

    http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com