15 days to go...help me! | Julia Johari
Booking.com

15 days to go...help me!

See!!! 15 days only to count down until my wedding date...OMG!
Rasa2 yer antara para blogger dan silent reader out there yang pernah menjadi raja sehari mesti akan merasakan debaran itu kan...Rasa macam x percaya je With Julia nak akan bertukar status drpd Cik Julia kepada Puan Julia....(until now rasa mcm xpercaya u know)

Mesti ramai yang geng2 blogger tertanya2 kenapa xd entry khas ttg persediaan perkahwinan mcm para blogger yang nak jd bride to be???
Ermmm, rasanya nanti selepas kahwin baru wat leh share some experince kendalikan my big day...yeah! Dari thn lepas lagi we all dah start buat persediaan until now....see! Masa itu emas, cemburu sgt dengan With Julia...huhuhu

Alhamdulilah...Mum n Dad & also my mother n father in law to be, n x lupa juga adik beradik yg byk sgt2 tlg we all...siapalah kami tanpa anda semua :) hukhukhuk sedih lak rasa nak tggl zaman bujang nih...so masa yg tggl hanya 15 ari title Cik nih akan dimanafaatkan sepenuhnya coz can't turn it back again........

Okey! masa yang tertunggu2 telah tiba....Wedding Card With Julia rite??
Ermmm, sudah lama siap dari awal bulan lepas...saje je nak promote lmbt2 kang ramai yg lupa nanti...

Resepsi persandingan dijadualkan pada sebelah malam jam 8-11 mlm...
Tempatnya di Dewan Tun Hamdan Sheikh Tahir, Anjung wisma Sejarah Kuala Lumpur, betul2 bersebelahan dengan Perpustakaan Negara....senangkan? Coz btol2 centre KL...senang family jauh2 nak dtg hotel sebelah je leh book! :)

Kalu sakit, Hospital Pusrawi kt sebelah je Dewan kami, kalu minyak keta low, Petronas pun dokat...apa lai? Semua di sediakan untuk kesenangan anda semua...ehehhehe :P (sorry terlebih bebel today sebab dh lama x update blog sibuk gan kerja, sory geng! Layankan Ajer okeh :P)
V
V
V
::Hak Cipta Terpelihara With Julia::
Alright, dah tgk kan kad kahwin With Julia???....
Julia nih sukakan yg simple mimple jek...n yg plg penting ia nmpak comel n cute.
Thats why i love this card so much! Lain dari yg lain design dia...eheh

Okey tempah kt Amazon...masa tuh ada pameran pengantin kt kl...
Siap dia bg free 2 banner, free 1000x kotak2 door gift and beg eksklusif pengantin...weeeee sonok yer..rasa yer masa kat pameran pengantin hanya itu yg kami suka coz very cheapest than other booth!
And really mesra alam diorang ye staf leh layan karenah kitorang yg mmg cerewet! ahahha of coz lah customer is always rite kan...

Bagi With Julia kualiti is number 1 in my carta hidup....wlau semurah mcm mana pun julia suka nilai kualiti dan mutu sesuatu perkhidmatan komen2 dr previous customer...
Baru decide nak beli or tempah....

So, my advised utk bride to be out there or yg merancang utk berkahwin 2 atau 3 thn akan dtg, plan & wat pemantauan terhadap barangan dan perkhidmatan yg ingin di buat setahun sebelum berkahwin...ada banyak manfaat u all akan dpt, yg ptg sempat kejar utk sale2...:)

Okey...cukuplah setakat ini bebelan With Julia ehehhe tq so much sebab  u all sanggup layan citer With Julia ehhehe doakan kami ye...
Aminnnnn

<<<Next Entry Will Be About Dewan Wisma Sejarah, Tunggguuuuuu!>>>



5 comments:

  1. count the days ju..time ni mesti berdebar2 jer kan..papepun congrats to both of u..bahagia selamanya, rukun damai hingga ke SYURGA...Aminnn

    ReplyDelete
  2. wah...memang berdebar2...cuak and macam-macam perasaan ada...hehehe...dah rasa dah..saat paling lega is after hubby lafaz akad.. syukur sangat pada ALLAH..

    bab rancang setahun sebelum tu x rasa coz,, ari tu we merancang awal tahun..confirmkan majlis tunang bulan 2 then majlis tunang buat awal bulan 3..masa majlis tu,, family putuskan xmo tunang lama2 then hujung bulan 5 we disatukan...

    so kiranya semua berlaku dalam masa 5 bulan jek... huhu... tapi syukur,, semua berjalan lancar... :)

    ReplyDelete
  3. Puan Ros: Terima kasih puan diatas doa itu..really hargai sgt2 coz itu hadiah plg terbaik utk kami...tq so much again puan :)

    Moon Izzan: wauu great job dear...:) dlm masa 5 bulan leh siap mcm2...mmg terbaik...ehehhe alhamdulilah izzan moga anda berbahagia hingga akhir hayat...amin...tq izzan i really like ur experience :)

    ReplyDelete
  4. moga semuanya berjalan dengan lancar sekali!;)

    ReplyDelete
  5. tq so much rosmarieza....cantik sungguh nama u :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com